Pleisterwerken Geel

Pleisterwerken Geel

Pleisterwerken Geel: Op zoek naar een aannemer in Geel voor uw pleisterwerken? Wij zorgen voor uw pleisterwerken, maar ook ook uw schilderwerken en zelfs de volledige afwerking van uw project als u dat wenst. Het voordeel voor u? U heeft 1 aannemer, 1 aanspreekpunt.

U zoekt een aannemer in Geel voor pleisterwerken en/of schilderwerken?

Pleisterwerken Geel

Ook een goede uitvoering van uw pleisterwerken zijn van essentieel belang bij een kwaliteitsvolle afwerking voor uw project in Geel. Denk maar aan uw muren, plafond en tegels. Goede pleisterwerken zorgen voor een mooi resultaat.

De muren en plafonds moet men egaliseren. Vergis je niet, het pleisteren is werk voor professionele stukadoors. Als je er geen ervaring mee hebt, is het immers niet vanzelfsprekend om oneffenheden te vermijden, en bovendien moet je het risico op barsten en scheuren tot een minimum herleiden. Goede pleisterwerken beperken ook de kans op vocht in de muren.

schilderwerken

Schilderwerken Geel

Schilderwerken Geel: voor schilderwerken, binnen en buiten, moet u bij het team van Createch bvba zijn. Professionele schilderwerken aan betaalbare prijs. Indien gewenst zorgen we eerst voor uw pleisterwerken zodat u muren perfect zijn uw schilderwerken.

Wilt u gewoon een beroep doen op ons voor uw schilderwerken? Dat kan ook. Hoe gaan we te werk? We controleren uw muren eerst op oneffenheden en werken deze weg, daarna starten we met de schilderwerken en/of behangwerken.

Schilderwerken kunnen soms oplopen in prijs, bij Createch leveren we schilderwerken aan de hoogte kwaliteit & aan betaalbare prijs.

Pleisterwerken + schilderwerken (+ afwerking van A tot Z) regio Geel

Onze grootste troef is onze veelzijdigheid. Onze mensen, vaklui met ervaring, zijn naast pleisterwerken & schilderwerken thuis in alle markten:

elektriciteitswerken, verlichtingswerken, sanitair aansluiten, verwarming, schilderwerken, gyprocwerken, pleisterwerken, tegels plaatsen, laminaat leggen, dakisolatie, … 

Iedereen in Geel is bij ons welkom, van architecten tot particulieren en bedrijven. U kan ons inschakelen voor specifieke opdrachten of voor een complete afwerking van A tot Z. Aan u de keuze.