Gyprocwerken Geel

Gyprocwerken Geel

Gyprocwerken Geel: op zoek naar een specialist in gyprocwerken in Geel? Nieuwbouw of verbouwingen, u kan steeds bij ons terecht.

U zoekt een aannemer in Geel voor gyprocwerken?

Gaat u bouwen verbouwen in Geel? Dan komt u vroeg of laat altijd in aanraking met gyprocwerken. Gyprocwerken zijn de specialiteit van Createch bvba.

Wil je graag een nieuwe indeling in een bepaalde ruimte? Met gyrpoc maken we scheidingswanden en kunnen we zelfs deuropeningen en ramen isoleren. Zijn je muren scheef of in slechte staat? We kunnen een voorzwetwand voor je muur plaatsen. Zo kunnen we je scheve muur terug recht maken en isoleren, leidingen en/of schakelaars plaatsen, …

Ook voor de afwerking van casco woningen zijn we aangewezen op gyprocwerken. Een plafond van gyproc kan op elke hoogte gezet worden en kunnen we daarna afwerken door inbouw spots te voorzien of om leidingen weg te werken, etc.

gyprocwerken

Gyprocwerken + afwerking van A tot Z in regio Geel

Onze grootste troef is onze veelzijdigheid als afwerkingsbedrijf. Onze mensen, vaklui met ervaring, zijn naast gyprocwerken thuis in alle markten,:

gyprocwerken, pleisterwerken, elektriciteitswerken, verlichtingswerken, sanitair aansluiten, verwarming, schilderwerken, tegels plaatsen, laminaat leggen, dakisolatie, … 

Iedereen is bij ons welkom, van architecten tot particulieren en bedrijven. U kan ons inschakelen voor specifieke opdrachten of voor een complete afwerking van A tot Z. Aan u de keuze.

Als u op zoek bent naar een aannemer in Geel die kwaliteit levert aan correcte & betaalbare prijzen, dan bent u hier aan het juiste adres. U kan ons altijd vrijblijvend contacteren!